Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 augustus 2016, 17:42

Vrouw op Brinklaan beroofd van fiets door onbekende man

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag is een 62-jarige vrouw uit Apeldoorn op de Brinklaan beroofd van haar fiets door een onbekende man. De vrouw liep bij de beroving ook een snee op haar arm en wat schrammen op. De politie zoekt getuigen of mensen die de fiets van de vrouw sindsdien gezien hebben.

 

De vrouw fietste rond 00.15 uur over de Brinklaan richting De Ruyterstraat. Ter hoogte van deze straat kwam ineens een onbekende man te voorschijn die de fiets een duw gaf, waardoor de vrouw ten val kwam en haar knie bezeerde. Mogelijk had de man het op de tas van de vrouw gemunt, want er ontstond een worsteling met de vrouw, waarbij ze een snee op haar arm opliep. De vrouw heeft niet kunnen zien of haar belager in bezit was van een mes of iets anders.

 

De vrouw gilde hard om hulp, waarna de man er zonder haar tas maar wel met haar fiets vandoor ging, De Ruyterstraat in. Daarna heeft de vrouw direct de politie gebeld.

 

Tips gezocht
De politie wil graag weten of iemand iets heeft gezien van dit voorval zaterdagnacht, of misschien sindsdien de fiets van de vrouw gezien heeft. Gaat om een grijs/antracietkleurige damesfiets, type Telfort HD80, met een opvallend dik frame en grijze fietstassen.

 

De verdachte is een man met een donkere huidskleur en kroeshaar, slank postuur en ongeveer 1.80m lang. Hij droeg ook donkere kleding.

Heeft u informatie voor de politie, bel dan met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.