Redactie 112 0 reactie(s) za 24 september 2016, 17:12

Vrachtwagen ramt mobiele rijstrooksignalering

Laatst bijgewerkt: zondag 12:57 uur

UGCHELEN – Op de A1 richting Apeldoorn is vanochtend vroeg bij Ugchelen een Litouwse vrachtwagen gekanteld. Dat gebeurde nadat de truck met aanhanger een mobiel portaal met rijstrooksignalering (MRS) had geramd.

 

Het ongeval vond rond 6.45 uur plaats ter hoogte van tankstation De Hucht. Op het traject worden wegwerkzaamheden verricht en de vrachtwagenchauffeur had waarschijnlijk te laat door dat hij van baan moest wisselen. Een botsing was het gevolg. Van de mobiele rijstrooksignalering is weinig over.

 

Alle rijstroken zijn vrijgegeven maar alleen op de rechterrijstrook geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur, omdat naast de weg vervuilde grond wordt afgegraven.

 

De vrachtwagencombinatie lag op de kant tegen het talud. De twee inzittenden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Ter hoogte van Barneveld werd het verkeer richting Apeldoorn omgeleid via de A30, A12 en A50.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.