Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 31 oktober 2016, 20:40

Politie zoekt man die boeddhabeeld steelt in kringloopwinkel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:57 uur

TWELLO – Afgelopen vrijdag heeft erneen brutale diefstal plaatsgevonden bij de kringloopwinkel aan de Koppelstraat in Twello. De man stal een Boeddhabeeld.

 

Op camerabeelden, die de kringloopwinkel op hun Facebook postte, is te zien dat een man geïnterreseerd is in een Boeddhabeeld. De man klimt vervolgens op een ladder en pakt het beeld. De man kijkt nog even achterom om vervolgens de winkel uit te lopen zonder af te rekenen. Een medewerker van de winkel reageert onder het bericht: ‘Graag willen wij het beeld vandaag terug’.

 

Denkt u de man te herkennen? Bel dan met de politie via 0900-8844. U kunt of anoniem blijven door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De bewegende beelden zijn HIER te zien.

112 Twello

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Twello lees je in onze categorie 112 Nieuws Twello. Alle 112 alarmeringen uit Twello kan je live volgen via 112 meldingen Twello.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.