Redactie 112 0 reactie(s) di 08 november 2016, 16:04

Woningoverval Pythagorasstraat in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 12:57 uur

APELDOORN – Vanavond besteedt Opsporing Verzocht met een reconstructie uitgebreid aandacht aan de gewelddadige woningoverval die op 15 juni plaatsvond in een flat aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn. Een man, vrouw en kind van vier werden toen thuis overvallen en de vader van het gezin werd mishandeld en gestoken door de daders.

 

Na de overval zijn twee verdachten aangehouden, een inmiddels 23-jarige man uit Arnhem en 29-jarige man zonder vast adres, maar die zeggen van niks te weten en de politie heeft nog steeds dringende vragen over de overval. Ook is het niet uit te sluiten dat de overvallers hulp hebben gehad van iemand.

 

De overval vond die avond rond 18.30 uur plaats. Twee overvallers drongen binnen en gaan er uiteindelijk met onder andere geld en sieraden uit de woning lopend vandoor. De twee verdachten zijn kort na de overval, samen op één fiets, gesignaleerd en aangehouden door de politie op de Aristotelesstraat. Zij blijken spullen uit de woning bij zich te hebben.

Belangrijke vragen in de uitzending van vanavond zijn onder andere wie er meer weet over de kleding van de overvallers en over hun messen. De aangehouden verdachten droegen andere kleding dan de mannen die in de woning zijn geweest. Mogelijk is er dus kleding gedumpt en/of gewisseld ergens.

 

En de messen die de overvallers bij zich hadden zijn ook nog steeds niet gevonden.

 

Tips
Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur, op NPO1. De uitzending wordt herhaald op woensdagochtend om 11.40 uur op NPO2. Ook is het item na de uitzending via internet te bekijken.

Alle tips of informatie die u wellicht heeft zijn zeer welkom! Ook als u niet zeker weet of iets dat u is opgevallen met deze overval te maken heeft, aarzel niet en bel de politie. Bellen kan via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.