Logo 112Apeldoorn

Redactie evenement 0 reactie(s) ma 28 november 2016, 15:44

Wijkagent aanwezig op winterfair in Oosterhuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:57 uur

OOSTERHUIZEN – Zaterdag 26 november 2016 werd de winterfair Oosterhuizen weer gehouden. Wijkagent Theo Simmelink was ook weer aanwezig met zijn mobiele stand (politiebus).

 

Diverse informatie-/preventiefolders, variërend van inbraakpreventie, babbeltrucs, naar veilig vervoer van kinderen vonden hun weg naar de vele bezoekers.

 

De “donkere dagen”, zoals ze het bij de politie noemen, zijn weer aangebroken en in die tijd wordt er meestal meer ingebroken. Neem maatregelen ter voorkoming van inbraak, sluit aan bij een plaatselijke WhatsApp groep en wees scherp. Geef verdachte situaties door aan de politie. Als het gaat om een “heterdaadsituatie” (het gebeurt nu en u belt direct) dan mag dit worden gemeld via 112. Samen staan we sterk!

 

De informatie rond het “boefproof” maken van telefoon en tablets werd het meest verstrekt. Wilt u daar meer over weten, ga dan naar https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/boefproof en volg de stappen om de diefstal van uw smartphone minder interessant te maken.

Volg wijkagent Theo Simmelink, wijkagent van Beekbergen, Loenen, Lieren en Oosterhuizen ook via twitter: https://twitter.com/@pol_beekbergen

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.