Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 december 2016, 17:11

Groot onderzoek na verkrachting 29-jarige vrouw

Laatst bijgewerkt: zondag 12:58 uur

APELDOORN – Ben jij afgelopen zaterdagnacht (zaterdag op zondag 18 december) in de omgeving van de Matenpoort, Laan van Maten en Imkersdreef geweest? Dan wil het rechercheteam dat de verkrachting van een 29-jarige vrouw onderzoekt heel graag met jou praten! Ook als je zelf denkt dat je niks bijzonders gezien hebt. De ervaring leert dat de politie uit gesprekken met passanten tóch informatie kan halen die heel belangrijk kan zijn voor het onderzoek.

 

De politie zoekt specifiek contact met iedereen die tussen 01.00 uur en 03.00 uur ’s nachts in het op de kaart aangegeven gebied is geweest. Je kunt heel eenvoudig je contactgegevens doorgeven aan de politie via het formulier op deze pagina of door een mailtje te sturen naar [email protected] Dan neemt de politie zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook, via 0900-8844.

 

Groot onderzoek
De politie heeft direct na het ernstige zedenmisdrijf van afgelopen weekend een rechercheteam samengesteld om dit misdrijf te onderzoeken en de daders op te sporen.

De Apeldoornse was fietsend vanuit het centrum op weg naar huis toen ze rond 02:15 uur belaagd werd door vermoedelijk twee mannen en ten val kwam. Vervolgens is de vrouw verkracht, waarna de daders haar achterlieten. De vrouw is naar huis gevlucht en van daaruit is de politie gebeld.

 

Door de impact van de gebeurtenissen heeft het slachtoffer nog geen signalement van de daders kunnen geven. Van de daders is op dit moment alleen bekend dat zij vermoedelijk ook op de fiets waren en dat het waarschijnlijk om twee daders ging.

 

De politie heeft in de afgelopen dagen uitgebreid onderzoek gedaan, inclusief buurtonderzoek en sporenonderzoek. Nu wil de politie graag in contact komen met zoveel mogelijk passanten die in het gebied geweest zijn afgelopen zaterdagnacht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.