Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 december 2016, 17:20

Snelle aanhouding na inbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:58 uur

DEVENTER – De politie heeft op vrijdag 30 december rond 04.45 uur een 28-jarige man uit Wijchen aangehouden in verband met een inbraak in een bedrijf aan de Flora in Deventer.

 

De politie kreeg rond 04.00 uur een melding van de inbraak; met behulp van enkele stenen werd een ruit ingegooid waarna de verdachte er vandoor zou zijn gegaan met een nog onbekend aantal pakjes sigaretten.

 

De man reed er met een auto vandoor richting Apeldoorn, maar de politie schakelde snel. Eén politie-auto zat de verdachte op de hielen. Op verschillende plekken in de omgeving werden politie-eenheden opgesteld om uit te kijken naar de vluchtauto. De verdachte reed met hoge snelheid over de A1 en draaide bij knooppunt Beekbergen de A50 richting Arnhem op. Bij de parkeerplaats werd de man aan de kant gezet en aangehouden.

 

De man is meegenomen naar het bureau en zal worden gehoord. De politie onderzoekt de zaak.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.