Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 februari 2017, 16:31

Kabelknipper opnieuw actief in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 12:58 uur

APELDOORN – Na enkele rustige maanden is de kabelknipper weer actief in Apeldoorn. Opnieuw zijn in de afgelopen weken lantaarnpalen moedwillig gesaboteerd.

 

Lantaarnpalen worden open geschroefd waarna de bedrading wordt weggeknipt. Inmiddels zijn 120 lantaarnpalen vernield. De totale schade (inclusief 2016) bedraagt € 100.000. Naast het moedwillig saboteren van de lichtmasten, heeft de kabelknipper het nu ook voorzien op bebording op de openbare weg en de installaties van verkeerslichten. In de nacht van maandag op dinsdag is om ongeveer 02.45 uur de verkeerslichteninstallatie op de Albert Schweitzerlaan met de Laan van Westenenk moedwillig vernield.

 

Heeft u in de nacht van maandag op dinsdag rond 02.45 uur mensen gezien op of in omgeving kruispunt Albert Schweitzerlaan en Laan van Westenenk die misschien bij de vernieling van afgelopen nacht betrokken kunnen zijn geweest? Bel de politie!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.