Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 februari 2017, 16:12

Hardleerse man wederom zonder rijbewijs dronken achter het stuur

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:58 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er een jongeman van 27 jaar staande gehouden, omdat hij vermoedelijk door rood reed. Toen deze jongeman een stopteken kreeg reageerde hij hier niet op. Helaas reed hij een doodlopende weg in waardoor hij wel moest stoppen.

 

Toen agenten deze jongeman controleerden bleek dat hij geen rijbewijs had. Ook was deze jongeman eerder gepakt voor artikel 8 (rijden onder invloed van alcohol). Agenten lieten hem blazen. De indicator gaf aan dat de jongeman te veel had gedronken. Op het bureau blies hij 745 UGL (toegestaan bij beginnend bestuurder is 80 UGL). 

De jongeman krijgt een bekeuring voor rijden zonder rijbewijs en negeren stopteken. Voor het rijden onder invloed van alcohol mag hij zich verantwoorden voor de rechter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.