Redactie 112 0 reactie(s) za 11 maart 2017, 17:55

Man (72) slachtoffer van straatroof op de Akkerwinde

Laatst bijgewerkt: zondag 12:59 uur

APELDOORN – Een 72-jarige man uit Leeuwarden is op vrijdagavond 10 maart slachtoffer geworden van een straatroof in Apeldoorn. Bij de beroving is geweld gebruikt. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

 

Het slachtoffer liep die avond rond 19.45 uur over de Akkerwinde in Apeldoorn. Op een gegeven moment werd hij gepasseerd door twee mannen. De mannen keerden om en liepen weer in de richting van de 72-jarige. Vrijwel direct werd het slachtoffer beroofd van zijn goederen. De daders gebruikten hierbij ook geweld. Het tweetal is er vervolgens te voet vandoor gegaan.

 

Getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer ging het om twee jonge mannen van rond de 20 jaar met een tenger postuur. Beiden droegen donkere kleding. Heeft u iets gehoord of gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan met 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.