Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 mei 2017, 17:34

Insluiper neemt tassen weg uit woning aan de Billitonlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:00 uur

APELDOORN – Zondagochtend, omstreeks 02:30 uur, vond er een insluiping plaats in een van de woningen aan de Billitonlaan in Apeldoorn. De bewoners van de woning waren, tijdens de insluiping, thuis. De bewoners zijn 10 minuten op de bovenverdieping geweest. Toen de bewoners beneden kwamen, zagen ze dat de keukendeur openstond. Tevens ontbraken er twee tassen die op de keukentafel stonden.

 

Agenten vonden op de Gardenierslaan een van de tassen die eerder ontvreemd was. Later op de avond werd er door het Openbare Orde Team een bekende 42 jarige Apeldoorner gezien. Deze man reed op een fiets door het uitgaansgebied. De man had een tas bij zich die leek op een van de tassen die weg was genomen. Hierop werd de man staande gehouden. Tijdens de staande houding bleek de man een bankpas van de bewoners op zak te hebben. Tevens was de tas die de man bij zich had ook de tas die eerder ontvreemd was. Hierop werd de man aangehouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.