Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 juni 2017, 7:15

Bestuurder scooter gaat er vandoor na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:00 uur

APELDOORN – Op dinsdag 27 juni, tussen 17.00 uur en 17.15 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een personenauto. Dit is gebeurd op de Laan van Kuipershof met Kanaal Zuid. Helaas is na deze aanrijding de bestuurder van de scooter er vandoor gegaan zonder zijn gegevens kenbaar te maken.

 

De bestuurder van de personenauto is nog aangesproken door een getuige die een kenteken van de scooter wist te noemen.

 

Helaas is deze getuige ook onbekend gebleven, evenals als andere getuigen die er volgens de bestuurder van de auto wel moeten zijn, aangezien er een meerdere fietsers voor het verkeerslicht stonden te wachten op Kanaal Zuid om de Laan van Kuipershof over te steken.

 

De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze aanrijding. Heeft u iets gezien? Bel dan met 0900-8844 en laat uw gegevens achter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.