Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 december 2017, 17:19

Overval vakantiepark Heideheuvel Beekbergen, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:02 uur

BEEKBERGEN – Op zaterdagavond 30 december heeft er een overval plaatsgevonden op vakantiepark Heideheuvel in Beekbergen. Daarbij is niemand gewond geraakt. Van de dader ontbreekt ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Omstreeks 23.30 kwam een onbekende man het restaurant van het vakantiepark binnen. Hij bedreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen (of iets wat daarop leek) en dwong hem geld af te geven. De dader is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

 

De overvaller kwam vanuit de speeltuin, schuin voor de ingang van het restaurant aangelopen en is na de overval vermoedelijk in dezelfde richting gevlucht. Hij was in het donker gekleed, had een zwarte pet op en had zijn gezicht bedekt. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan naar 0800-7000.

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.