Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 januari 2018, 17:05

Autodief crasht met VW Caddy tijdens politie achtervolging

Laatst bijgewerkt: zondag 13:02 uur

APELDOORN – Zondag 7 januari 2018 tussen 03.45 uur en 04.30 uur, werd er vanaf de Jachtlaan een blauwe Volkswagen Caddy gestolen. De Volkswagen Caddy reed vermoedelijk in de richting van de Laan van Spitsbergen/Jachtlaan, dit kan via de Jachtlaan zijn geweest maar ook via de wijken Orden en Driehuizen. Vervolgens werd de gestolen Caddy bij de rotonde Jachtlaan/J.F. Kennedylaan/Laan van Spitsbergen gezien door de politie. Hierop ontstond er een achtervolging waarop de Caddy de wijk van de Waltersingel in reed.

 

Na korte tijd crashte de gestolen Volkswagen Caddy op de Schuttersweg/Sterrenlaan.

 

De politie zoekt getuigen (en camerabeelden). Heeft u tussen 02.00 uur en 04.20 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Jachtlaan en de spoorwegovergang / Johannes Bosboomstraat?

Woont u in de omgeving of aan de; Jachtlaan, Johannes Bosboomstraat, Polhoutlaan, Waltersingel, Gunninglaan, Schuttersweg of Sterrenlaan en heeft u tussen 04.00 uur en 05.00 uur iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.