Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 maart 2018, 16:18

Gewapende overvallen op snackbars in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:03 uur

APELDOORN – In de periode van maart tot juli 2017 zijn drie overvallen gepleegd op snackbars. Help mee om de dader te vinden!

 

19 maart 2017 – Cafetaria Charly, de Eglantier, Apeldoorn
Op 19 maart is een medewerker alleen in de zaak wanneer een onbekende man binnen komt. Hij loopt direct door naar achter, richting het opslaghok. De man dreigt met een vuurwapen en roept om de code van de kluis. Uiteindelijk neemt hij de kassalade met inhoud mee.

 

29 april 2017 – Cafetaria Charly, Musketiersveld, Apeldoorn
Een medewerker sluit om 23.30 uur de zaak af. Op dat moment komt een onbekende man aanlopen en roept dat hij schiet als de medewerker de deur niet open doet. In de zaak haalt de verdachte geld uit de kassa.

 

22 juli 2017 – Cafetaria Gildenhof, Snijdersplaats, Apeldoorn
Twee medewerkers zijn de zaak aan het afsluiten als er via de achterdeur een onbekende man komt aanrennen met een vuurwapen in zijn hand. Een van de medewerkers haalt vervolgens geld uit de kluis en geeft dat af aan de verdachte.

 

Zeer waarschijnlijk gaat het steeds om dezelfde man. Op bewakingsbeelden is te zien dat de overvaller op de fiets komt, mogelijk dat de man dus in de directe omgeving van de snackbars woont.

 

Vragen
Wie herkent de man van de beelden? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.