Redactie 112 0 reactie(s) di 13 maart 2018, 2:09

Vrouw onder invloed en zonder rijbewijs komt met auto vriend ophalen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:03 uur

APELDOORN – Op zondagochtend omstreeks 04:30 uur werden twee agenten op de Europaweg in Apeldoorn gewenkt door een man. De man gaf aan dat hij eerder die nacht door twee andere agenten was meegenomen naar het bureau voor het rijden onder invloed, maar dat hij zijn auto niet meer wist te vinden. Zijn vriendin zou nog in de auto zitten.

 

Terwijl de man zijn verhaal deed, kwam de vriendin van de man in de betreffende auto aanrijden. Eén van de agenten, die de man eerder had meegenomen naar het bureau, wist nog te vertellen dat de vriendin van deze man geen rijbewijs had en ook alcohol had gedronken.

Hierop werd de bestuurster door de agenten aan de kant gezet. Ze bleek inderdaad niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en ze had teveel gedronken. Dus werd ook mevrouw vervolgens meegenomen naar het bureau.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.