Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 april 2018, 18:05

Politie zoekt getuigen na overval op tankstation Laan van Orden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:03 uur

APELDOORN – Wie heeft er gisteravond iets opvallends gezien rond het tankstation aan de Laan van Orden? De politie doet die oproep na een overval op het tankstation. Op Koningsdag kwam een man rond half 9 ’s avonds de zaak binnen.

De man bedreigde een medewerker met een vuurwapen, of iets dat daarop leek. Daarna ging de dader er met de buit vandoor. De politie werd even later gebeld, er is meteen een onderzoek gestart. Zo heeft de politie al mensen in de omgeving gehoord als getuige, maar de politie wil graag weten of er meer mensen zijn die iets opvallends gezien hebben gisteravond.

 

De dader is een man van 1,80-1,90 lang. Hij is naar schatting tussen de 25 en 35 jaar oud en heeft vermoedelijk een getinte huidskleur. Hij had een donkere jas aan. Hebt u deze man gisteravond gezien? Of hebt u iets anders gezien of gehoord dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.