Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 mei 2018, 15:52

Jongeren in Bunschoten redden te water geraakte Apeldoornse scooterbestuurder

Laatst bijgewerkt: zaterdag 21 aug 2021 om 12:27 uur

BUNSCHOTEN – Op zondag 27 mei raakte een 16-jarige jongen uit Apeldoorn gewond, nadat hij met zijn scooter in het water belandde.

 

Rond 12.40 uur kwam een melding van een scooter te water. Agenten gingen erheen en troffen een aantal jongens aan die zich over het slachtoffer ontfermde.

 

De jongens reden over Het Steenland, toen één van hen een bocht over het hoofd zag en niet meer op tijd kon remmen. Hij verloor de macht over het stuur en reed door het gras het water in. De scooter maakte een aanzienlijke klap, waarna de bestuurder buiten bewustzijn raakte. De bijrijder raakte niet gewond. Hulpdiensten kwamen te plaatse en de jongen, die weer aanspreekbaar was, werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is onbekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.