Redactie 112 0 reactie(s) za 02 juni 2018, 17:39

Zwaargewonde man in tuin aan de Deventerstraat overleden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:04 uur

APELDOORN – De politie is vrijdagavond een onderzoek gestart nadat een 64-jarige man zwaargewond in een tuin aan de Deventerstraat werd gevonden. Samen met ambulancepersoneel werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. De man overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Uit eerste onderzoek blijkt dat de man is neergestoken. In de woning was ook een vrouw aanwezig, ze is aangehouden. De vrouw wordt nu gehoord over haar mogelijk betrokkenheid. Zowel de man als de vrouw zijn bewoner van de woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

 

Afgelopen nacht heeft politie uitgebreid sporenonderzoek in en rond de woning gedaan. Ook vandaag wordt er nog onderzoek verricht. Ook worden mogelijke getuigen gehoord. Hebt u gisteravond voor het incident iets opvallends gezien of gehoord in de buurt en nog niet met de politie gesproken? Bel dan de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.