Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 juni 2018, 17:11

Wie herkent deze overvaller?

Laatst bijgewerkt: zondag 13:04 uur

APELDOORN – In korte tijd werden in Apeldoorn vier overvallen op winkels gepleegd. Ook vandaag was er weer een overval bij een drogisterij aan het Mercatorplein. De politie vraagt met name aandacht voor de camerabeelden die beschikbaar zijn van de overval op 18 juni jl. waarop de verdachte man goed zichtbaar is.

 

De politie in Apeldoorn is een onderzoek gestart nadat twee winkels in het centrum van Apeldoorn op woensdag 13 juni in korte tijd werden overvallen. Rond 17.20 uur kwam een man een winkel aan de Mariastraat binnen en bedreigde de kassière met een wapen of iets wat daarop leek. Toen de medewerkster de overvalknop in drukte ging de man er gauw vandoor. Hij vertrok te voet in de richting van de Nieuwstraat. Een medewerker van de winkel is nog achter de overvaller aangegaan maar moest de achtervolging uiteindelijk staken.

 

Korte tijd later kwam er bij de politie opnieuw een melding binnen van een overval. Een winkel aan de Hofstraat werd rond 17.45 uur overvallen door een man. Ook hier werd een wapen getoond. Na een greep in de kassa vertrok de man. Bij deze laatste overval is gezien dat twee mannen op een fiets arriveerden. Op zaterdag 16 juni rond 17.00 uur werd een winkel aan de Adelaarslaan overvallen. Ook hier was sprake van een licht getinte man van ca. 1.80 m lang.

 

Op maandagmiddag 18 juni rond 12.45 uur vond de vierde overval plaats. Ditmaal op een drogisterij aan de Linie.

Ook nu werd de caissière bedreigd met een wapen en wordt de inhoud van de kassa buit gemaakt. Ook hier stond vermoedelijk een tweede verdachte met een fiets buiten op de uitkijk. Van deze laatste overval zijn zeer duidelijke beelden.

 

Vragen
Wie kent of herkent de onbekende overvaller? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=AtsXiNsfzWw

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.