Redactie 112 0 reactie(s) di 07 augustus 2018, 16:46

Man maakt praatje en grijpt dan gouden ketting van vrouw

Laatst bijgewerkt: zondag 13:04 uur

APELDOORN – Op maandagmiddag omstreeks 15.30 uur werd op de Adelaarslaan een vrouw van haar ketting beroofd. De vrouw zat op een bankje aan de Adelaarslaan met een aantal anderen een praatje te maken.

 

Er kwam een man op een mountainbike aanfietsen die op het bankje naast haar kwam zitten. Beiden maakten een praatje en vervolgens maakte de man aanstalten om weg te gaan. Maar hij kwam terug en greep de gouden halsketting van de vrouw beet en trok die van haar hals af en ging er op de fiets vandoor over de Adelaarslaan en sloeg rechtsaf de Reigersweg op.

 

Signalement
De man was ongeveer 1.80 meter lang en had een donkere huidskleur en een gezet postuur. Hij had een kaal hoofd en was tussen de 55 en 60 jaar oud. Hij droeg een donkerblauwe korte broek en een shirt met korte mouwen met allerlei kleuren erin. Hij droeg zwarte sokken en sportschoenen en reed op een zwarte mountainbike.

 

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar mensen die de man rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Adelaarslaan hebben zien fietsen. Heeft u iets gezien of slaat u aan op het signalement en/of beschikt u over andere informatie die mogelijk tot de dader kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.