Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 oktober 2018, 17:47

Politie zoekt getuigen ramkraak winkel Mercatorplein

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Een bewoner van het Mercatorplein schrok afgelopen nacht rond 03.00 uur wakker van een knal. Ze belde meteen de politie. Agenten zagen dat er een ramkraak was gepleegd op een winkel. Beide toegangsdeuren van het pand aan de zijde van het Mercatorplein bleken er compleet uit te zijn gereden.

 

Er werd meteen een onderzoek gestart. In dat onderzoek is de politie nu op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben.

 

Kleine rode auto
De melder zag een kleine rode auto staan voor de winkel waar de ramkraak had plaatsgevonden. Vervolgens zag zij twee personen, vermoedelijk mannen, naar de auto rennen. De auto reed weg richting de Koninginnelaan.

 

Vroeg in de ochtend vond een getuige de kleine rode auto in de Ampèrestraat. De auto bleek van diefstal afkomstig. De politie heeft de auto veiliggesteld.

 

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over camerabeelden in de buurt van het Mercatorplein? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.