Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 oktober 2018, 16:16

Getuigen gezocht van inbraak bij juwelier aan de Korenstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Een luide knal afgelopen nacht aan de Korenstraat in Apeldoorn. Twee personen vernielden rond 3.20 uur bij een juwelier de glazen deur en het ijzeren rolhek om vervolgens met onbekende buit te vluchten. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Toen agenten bij de juwelier aankwamen, was het duo al gevlucht richting de Asselsestraat. Dat deden ze op een (motor)scooter met een groot windscherm. Ze waren donker gekleed en de bestuurder droeg een donkere helm. Onbekend is of de bijrijder ook een helm droeg.

 

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart naar deze inbraak. Er wordt onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek gedaan en ook worden camerabeelden geanalyseerd.

 

Maar de politie hoopt nog meer informatie te ontvangen die leidt naar de inbrekers. Heb je afgelopen nacht iets gehoord of gezien? Of woon je in de buurt van de Koren- of Asselsestraat en heb je camera’s bij je woning? Misschien is daarop tussen 3.00 en 3.30 uur iets te zien dat met deze zaak te maken heeft. Houd daarbij wel rekening met de wintertijd die dit weekend is ingegaan, niet alle systemen passen dit automatisch aan. Heb je info of beelden? We komen graag met je in contact!

 

Tips doorgeven kan via 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.