Redactie 112 0 reactie(s) do 06 december 2018, 17:14

Ravage op de A1 bij Apeldoorn na botsing bestelbus en vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:05 uur

APELDOORN – Op de A1 richting Apeldoorn is ter hoogte van knooppunt Beekbergen een bestelbus over de kop geslagen na een botsing met een vrachtwagen. Het ongeval vond plaats omstreeks 16:00 uur.

 

Het ging het mis toen de bestelbus de vrachtwagen inhaalde en weer naar de rechterbaan ging. De truck zou hierbij zijn afgesneden met een botsing tot gevolg. De bestelbus klapte daarna tegen de vangrail en sloeg over de kop. Voor zover bekend kwamen de beide inzittenden met de schrik vrij.

Vanwege het ongeval is de rechterrijstrook tot zeker 18.00 uur afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. Volgens een videocorrespondent lekt de vrachtwagen olie. Dat moet worden opgeruimd. Ook moet de vangrail worden hersteld.

 

Rond 17.10 uur stond tussen Deventer en knooppunt Beekbergen 10 kilometer file.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.