Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 december 2018, 16:42

Vrouw (78) thuis overvallen in Beekbergen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:05 uur

BEEKBERGEN – Een vrouw van 78 is zaterdagavond 29 december thuis overvallen door twee personen. De overvallers bellen aan bij de woning aan de Hansengraaf. Na bedreiging van het slachtoffer vertrekken de mannen met spullen van het slachtoffer.

 

Rond 20.00 uur staat er een man voor de woning van de vrouw, zodra ze opendoet komt er nog een man tevoorschijn. De overvallers overmeesteren het slachtoffer en doorzoeken de woning. Met enkele spullen van de 78-jarige vrouw vertrekken de mannen.

 

De vrouw weet bij bekenden de politie te bellen. Ze is tijdens de overval lichtgewond geraakt.

 

Getuigen gezocht
Direct na de overval hebben agenten in de wijk een buurtonderzoek gedaan. Ook is via Burgernet gevraagd uit te kijken naar twee mannen in donkere kleding. Een van hen droeg een zwarte hoody met de tekst USA.

 

Mensen die meer weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat geldt ook voor mensen die iets opvallends hebben gezien rond de Hansegraaf in Beekbergen dat met deze overval te maken kan hebben. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.