Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 januari 2019, 1:55

Toestand gewond aangetroffen vrouw (88) ernstig

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:05 uur

APELDOORN – De politie had zaterdag een oproep via social media en onder meer deze website nodig om de identiteit van een ernstig gewonde vrouw in Apeldoorn te achterhalen. De oproep had succes, want familie van de vrouw meldde zich bij de politie.

De oudere vrouw had zaterdagmiddag rond 15.00 uur een ongeluk met haar fiets op de Koperweg in Apeldoorn. Daar waren geen anderen bij betrokken. De vrouw was niet aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerder.

 

De politie tastte in het duister over de identiteit van de vrouw en postte daarom foto’s van haar fiets en kleding op social media. Ook verspreidde de politie informatie over de trouwring van de vrouw.

 

De identiteit van de vrouw os bekend, familie meldde zich binnen een uur na de oproep. Het gaat om een 88-jarige vrouw uit Apeldoorn. Haar toestand was zaterdagavond nog altijd ernstig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.