Redactie 112 0 reactie(s) di 29 januari 2019, 16:50

Hennepkwekerij aangetroffen in woning aan de Zichtweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

APELDOORN – Op woensdag 23 januari 2019 werd er aan de Zichtweg in een benedenwoning een hennepkwekerij aangetroffen. De 205 hennepplanten waren vlak voor de instap geknipt en hingen te drogen in de kweekruimte. De hele oogst werd inbeslaggenomen en vernietigd. Er was sprake van diefstal stroom en van een zeer gevaarlijke situatie. De elektriciteitskabels waren al deels doorgebrand.

 

Twee verdachten uit Amsterdam werden op heterdaad aangehouden. De twee verdachten hadden een uitkering en deze zal worden stopgezet. Ook de bewoner is aangehouden en zal een verklaring moeten afleggen.

Heeft u een vermoeden van hennepteelt in uw buurt? Laat het ons weten tel: 0900-844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem tel: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.