Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 februari 2019, 17:49

Tweede verdachte (16) aangehouden voor overval op supermarkt in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:06 uur

APELDOORN – Vandaag heeft de politie een 16-jarige jongen aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Koning Lodewijklaan op 3 november 2018. Eerder al werd een 21-jarige man aangehouden voor deze overval.

Nadat de eerste verdachte werd aangehouden ging het onderzoek naar de tweede dader, de bestuurder van de scooter, door. Dit heeft geleid tot de aanhouding van de 16-jarige verdachte. Tijdens het onderzoek kwam hij ook als verdachte naar voren in een andere zaak in Apeldoorn. Daarin werd juni vorig jaar een pinpas gestolen waarmee meerdere keren geld werd opgenomen. Ook de eerste verdachte kon aan deze zaak worden gelinkt. De verdachte zit op dit moment nog vast. Zijn rol in de overval en de zaak met de gestolen pinpas wordt onderzocht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.