Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 maart 2019, 16:06

Politie waarschuwt voor babbeltruc in Componistenbuurt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

APELDOORN – Bij de politie komen er meerdere meldingen binnen dat oudere mensen telefonisch worden benaderd met een onsamenhangend verhaal. De persoon aan de andere kant van de lijn spreekt over een gaslucht die in de buurt wordt geroken en vraagt dan of hij even langs mag komen om te ruiken. Tevens komen er ook meldingen binnen van telefoontjes van de milieupolitie over illegaal gedumpte afval.

Dit is het begin van een babbeltruc om binnen te komen. Vertrouw dit niet. Mocht u de persoon die u belt niet vertrouwen verbreek de verbinding. Doe nooit zomaar de deur open voor onbekende personen.

 

Mochten er verdachte personen bij uw woning staan, neem dan direct contact op met de politie. Heeft u buren op leeftijd houdt elkaar dan in de gaten.

Bij verdachte situaties kunt u direct 112 bellen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.