Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 mei 2019, 23:17

Politie doet onderzoek na incident in Nijbroek

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

NIJBROEK – De politie is vrijdagochtend een onderzoek gestart na aanleiding van een ‘incident’ tussen meerdere voertuigen op de Vaassenseweg in Nijbroek.

 

De politie was met meerdere eenheden ter plaatse, agenten droegen kogelwerende vesten en stelde sporen veilig. De forensische opsporing is ter plaatse geweest om sporen onderzoek te doen. Nadat het onderzoek ter plaatse was afgerond vertrokken zij weer. De politie kan momenteel nog niet veel zeggen over wat er zich precies heeft afgespeeld. Het enige wat ze momenteel kunnen vertellen is dat er een ‘incident’ is geweest tussen meerdere voertuigen en dat zij onderzoek doen naar wat er zich precies heeft plaatsgevonden.

 

De auto’s van de betrokkenen zijn in beslag genomen voor onderzoek. De politie laat weten dat er voor zover bekend niemand gewond is geraakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.