Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 mei 2019, 16:55

Hondje overleden na uitlaten omgeving Eendrachtstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:06 uur

APELDOORN – Afgelopen week is in Apeldoorn een hondje overleden, die na het uitlaten ineens erg ziek werd. Bij de politie is aangifte gedaan, omdat het diertje mogelijk iets heeft gegeten dat vergiftigd was. Een heel verdrietig verhaal dat logischerwijs ook op sociale media veel reacties oproept.

De politie weet nog niet of iemand kwaad in de zin had en het hondje moedwillig heeft vergiftigd, omdat nog niet bekend is wat precies de oorzaak van het overlijden is. De politie heeft nog geen andere meldingen binnengekregen, maar ze houden voor de zekerheid een extra oogje in het zeil bij uitlaatgebieden. Voor hondenbezitters is uiteraard altijd goed om voorzichtig te zijn, laat je hond niet loslopen en laat hem op openbare plaatsen niets van de grond eten.

Zie je iets verdachts, of vind je iets opvallends in bijvoorbeeld de berm? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844..

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.