Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 juni 2019, 18:24

Forse files na aanrijdingen op snelwegen rondom Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

APELDOORN – Door ongevallen op de snelwegen tussen Apeldoorn en Zwolle en Apeldoorn en Deventer loopt het verkeer op de snelwegen muur vast.

 

Rond 16.15 stond er op de A50 tussen Loenen en Zwolle ruim 17 kilometer file wat een vertraging van bijna een uur opleverde. Dit allemaal nadat er twee ongelukken waren gebeurd. Bij een ongeval tussen Apeldoorn Noord en Epe zijn meerdere voertuigen betrokken. Hierbij is een persoon nagekeken door het ambulancepersoneel.

 

Niet alleen op de A50 bij Apeldoorn gebeurde ongelukken, op de A1 bij Wilp gebeurde er ook een ongeval hierdoor ontstond er een vertraging tussen Apeldoorn en Deventer.

 

Naast de snelwegen liepen ook de binnenwegen van Apeldoorn vast. Zo ook op de kruising Laan van Osseveld – Zutphensestraat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.