Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 juni 2019, 16:44

Vrouw op de A1 bij Apeldoorn bestolen door nepagent

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

APELDOORN – Op vrijdag 28 juni 2019 is een vrouw, welke in haar auto over de rijksweg A1 reed, slachtoffer geworden van een diefstal van geld door nepagenten. Door een bestuurder van een BMW met een Duits kenteken werd zij geseind om te stoppen. Deze bestuurder zei in het Engels dat hij van de politie was en wilde haar documenten zien en wilde haar tas.

De nepagent heeft geld uit haar tas gehaald. Nadat het slachtoffer door begon te krijgen dat het niet klopte, wilde zij een foto maken. Nadat de nepagent dit door kreeg werd hij kwaad en vertrok met het geld. Het slachtoffer had toen door dat zij bestolen was door een nepagent.

 

Wees alert met wie u te maken heeft. Een politie ambtenaar zal zich altijd kunnen legitimeren en zal uitleggen waarvoor hij/zij u staande houdt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.