Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 augustus 2019, 16:36

Politie treft brandend konijn aan op de Woudhuizermark in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

APELDOORN – De politie stuitte in de nacht van zondag op maandag op een brandend konijn. Het beest werd aangetroffen aan de Woudhuizermark in Apeldoorn, meldt de politie op Facebook.

 

Agenten reden rond 01.00 uur op de Woudhuizermark en zagen een klein brandje, midden op de weg. Ze kwamen er snel achter dat er iets bijzonders aan de hand was. De vuurhaard begon te bewegen en een huiskonijn sprong uit het vuur.

 

Brandwonden
Het konijn is ter plaatse geholpen, maar het beest had dusdanig veel brandwonden dat zijn leven niet meer te redden was. De politie denkt dat er sprake is van opzet. Zo blijkt uit een post op Facebook. ‘Blijkbaar vond jij het nodig om zo met jouw huisdier om te gaan. Wilde jij van het konijn af? Maakte hij teveel rotzooi? Wij zijn in iedere geval ontzettend kwaad’, wordt onder meer geschreven.

 

De politie hoopt er achter te komen van wie het konijn is en waarom het zo gelopen is.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.