Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 augustus 2019, 19:20

Man met ontbloot bovenlijf probeert tas van fiets stuur te trekken

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

APELDOORN – Op vrijdag 23 augustus 2019, omstreeks 10.40 uur heeft er een poging straatroof plaats gevonden aan de Deventerstraat kruising met de Wapenrustlaan in Apeldoorn.

Het slachtoffer fietste over het fietspad en zag voor zich drie personen lopen. Toen het slachtoffer bij deze personen fietste, voelde zij dat zij van haar fiets getrokken werd. Door 1 van deze personen werd geprobeerd de tas die het slachtoffer bij zich had van haar stuur trekken. Dit lukte niet en het slachtoffer kon hierop wegfietsen. De persoon die dit deed, had een ontbloot bovenlijf.

Voor deze poging straatroof is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of kent u de persoon die dit gedaan heeft? Dan graag contact opnemen met de politie via 0900-9944.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.