Logo 112Apeldoorn

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 27 augustus 2019, 16:35

Verdachte van doodrijden 26 jarige Apeldoorner blijft langer vast zitten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

APELDOORN / ARNHEM – De 18 jarige Apeldoorner die ervan verdacht wordt een 26 jarige plaatsgenoot te hebben doodgereden, blijft langer vast zitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Arnhem bepaald. Het voor arrest van de jongen wordt met 90 dagen verlengd.

 

Het ongeval gebeurde tweeënhalve week geleden op de kruising Kayersdijk- Haringvliet in Apeldoorn zuid. Een 26 jarige jongen raakte zwaargewond en werd per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, hier overleed hij enkele dagen later aan zijn verwondingen.

 

Het openbaar ministerie verdenkt de 18 jarige verdachte man van poging tot doodslag en vermoedt dat hij het slachtoffer bewust heeft aangereden. De politie denkt dat er een conflict vooraf aan de aanrijding heeft plaatsgevonden. Bij het Shell tankstation iets verderop aan de Lange Amerikaweg zouden de twee ruzie hebben gehad. Op camerabeelden van de tankstation zou een vechtpartij tussen beide te zien zijn geweest.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.