Logo 112Apeldoorn

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 20 september 2019, 18:07

Wat is een deelgeschilprocedure bij letselschade?

Laatst bijgewerkt: zaterdag 21 aug 2021 om 12:31 uur

Sinds 1 juli 2010 is de deelgeschilprocedure ingevoerd in Nederland. Deze procedure geeft een slachtoffer de mogelijkheid om in een letselschadezaak over een onderdeel van de zaak een oordeel van de rechter te vragen. Als u een discussie heeft met de aansprakelijke verzekeraar over een bepaald aspect van uw letselschadezaak en u komt daar niet uit, kunt u deze procedure inzetten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de hoogte van het smartengeld, de vraag of uw klachten samenhangen met het ongeval, de vraag of een bepaalde schadepost voor vergoeding in aanmerking komt, wat de omvang is van uw verloren arbeidsvermogen, de vraag of uw een carrière mist door het ongeval, hoe hoog het eigen schuldpercentage moet zijn, enzovoort. De procedure kan ook goed gebruikt worden om een impasse in uw zaak te doorbreken!

 

Het grote voordeel van de deelgeschilprocedure is dat de aansprakelijke verzekeraar de kosten van uw advocaat moet betalen die voor deze procedure moeten worden gemaakt. U kunt dan dus kosteloos procederen! Bent u het dus niet eens met de opstelling van de aansprakelijke verzekeraar in uw letselschadezaak, dan kunt u op deze manier zonder kostenrisico om een oordeel van de rechter vragen!

 

Heeft u hierover vragen, kunt u altijd terecht bij één van onze experts.

 

AXX Letselschade

www.axxletselschade.nl

tel. 06 13 607307

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.