Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 oktober 2019, 19:09

Jongen (17) uit Apeldoorn aangehouden voor twee gewelddadige straatroven

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

APELDOORN – De politie heeft vandaag een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij twee gewelddadige straatroven in Apeldoorn op 30 maart en 15 juli. Het onderzoek naar deze twee straatroven is nog in volle gang.

Straatroof 30 maart
Een jongen van 16 uit Apeldoorn werd op 30 maart rond kwart voor elf beroofd in het Matenpark in Apeldoorn. De jongen werd door drie jongens bedreigd met een mes. De jongens gingen er daarna met zijn spullen vandoor. Via Burgernet werden getuigen gevraagd om uit te kijken naar de daders. Er kwamen meerdere meldingen over mogelijke daders binnen. Deze meldingen zijn nog in onderzoek en de politie is nog steeds op zoek naar de andere twee daders. Het gaat om twee jongens van ongeveer 16 jaar oud. Ze zijn tussen de 1.80m en 1.90m lang en ze hadden alle twee een capuchon op en droegen donkere kleding.

 

Straatroof 15 juli
Vijf minderjarige jongens werden op 15 juli rond 22.00 uur uit het niets aangevallen door drie passerende jongens in het Matenpark. Twee jongens zijn daarbij mishandeld. De daders gingen er met airpods vandoor. Volgens getuigen waren de daders allemaal rond de 16 of 17 jaar. De politie sluit in deze zaak meer aanhoudingen niet uit.

 

Wie weet meer over deze twee straatroven?
Heeft u meer informatie over deze twee straatroven? Weet u bijvoorbeeld wie de andere daders zijn? Of heeft u andere informatie die ons verder kan helpen? Bel dan vandaag nog met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.