Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 december 2019, 17:37

Fietser gewond bij aanrijding op de Edisonlaan, automobilist rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag 22 december 2019, omstreeks 04.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Edisonlaan tussen een fietser en een personenauto. Hierbij is de fietser gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. De fiets was door deze aanrijding door midden geraakt.

De betrokken personenauto is hierbij doorgereden zonder zich kenbaar te maken. De personenauto was wit van kleur en is een sportief model. De personenauto kwam uit de richting van de Koninginnelaan en is na de aanrijding weggereden in de richting van Zevenhuizen.

Vermoedelijk heeft de personenauto hierbij schade opgelopen aan zijn koplamp.

Heeft u iets gezien van deze aanrijding, bent u de bestuurder van deze personenauto of weet u wie de bestuurder is die betrokken was bij deze aanrijding, dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844.

 

Update

Een oplettende getuige heeft gemeld dat hij een witte personenauto met schade had getroffen. Later heeft de bestuurder van het voertuig zich zelf gemeld bij de politie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.