Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 februari 2020, 16:58

Slachtoffers schietpartij zijn twee mannen van 18 en 28 jaar

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart na een melding op 1 februari rond 17.40 uur dat er geschoten zou zijn op de Zilverschoon in Apeldoorn. Hierbij raakte twee mannen gewond.

De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis en de politie is direct een groot onderzoek gestart. Zo werd direct gestart met een sporenonderzoek en ook spraken we met getuigen. Daarnaaast werd direct gezocht naar de dader of daders; daarvoor werd ook een politiehelicopter ingezet. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding.

 

De slachtoffers zijn twee mannen van 18 jaar (Deventer) en 28 jaar (zonder vaste woon- of verblijfplaats).

 

Kunt u helpen?
De politie zet het onderzoek voort en kan informatie goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord dat de politie kan helpen, bel dan met 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.