Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 februari 2020, 17:09

Apeldoorner (81) alsnog overleden aan gevolgen ongeval in Lieren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

LIEREN – Een 81-jarige automobilist uit Apeldoorn is alsnog overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeval. Dat meldt de politie. De man kwam op 9 februari in Lieren in het water terecht.

De auto waarin het slachtoffer en een andere inzittende zaten raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde naast de Lierderstraat in het kanaal. De auto ging volledig kopje onder. De twee inzittenden zijn eruit gehaald door de hulpdiensten. Een van hen is ter plekke gereanimeerd, meldde de brandweer. Hoe het met de andere inzittende gaat, is niet bekend.

 

Zie ook:

112 Lieren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lieren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lieren. Alle 112 alarmeringen uit Lieren kan je live volgen via 112 meldingen Lieren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.