Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 februari 2020, 17:30

Man in been gestoken op de Calypsostraat tijdens ruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

APELDOORN – Op maandagavond 17 februari om ongeveer 21:15 uur vond aan de Calypsostraat een steekincident plaats. De politie hield een 40-jarige man uit Apeldoorn aan.

 

Twee mannen hadden onenigheid met elkaar gekregen en reden in auto’s achter elkaar aan. Op de Calypsostraat stapten beide mannen uit en gingen ze elkaar te lijf. Hierbij werd een van hen in het been gestoken. De auto met daarin de verdachte met daarin twee personen ging er vervolgens vandoor en het slachtoffer zette de achtervolging in. De politie trof het gewonde slachtoffer aan op de A50. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield later in de avond de verdachte aan. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Politie zoekt getuigen
Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien in de omgeving van de Calypsolaan of was u getuige van het steekincident of heeft u mogelijk beelden van het incident? Neemt u dan contact op met de politie. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, Tel. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.