Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2020, 16:05

Lichaam aangetroffen in appartement in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – De politie heeft vanmiddag onderzoek verricht in een appartement aan de Vosselmanstraat in Apeldoorn. Volgens de politie zou daar een lichaam zijn aangetroffen.

 

De politie startte direct na het aantreffen van het lichaam een onderzoek. Forensisch rechercheurs kwamen ter plaatse, maar ook een schouwarts. Dit om de doodsoorzaak vast te stellen. Agenten ter plaatse konden nog niks vertellen over de doodsoorzaak, dit zal het onderzoek moeten uitwijzen. Ook over de identiteit van het slachtoffer kon nog niks bekend gemaakt worden.

 

Het appartementencomplex ligt schuin tegenover het politiebureau van team verkeer in het centrum van Apeldoorn. Het onderzoek ter plaatse is inmiddels afgerond. De onderzoeksresultaten zijn nog niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.