Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 maart 2020, 20:10

Traumahelikopter naar de Valkenweg in verband incident in woning

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Hulpdiensten zijn maandagavond groots ter plaatse gekomen aan de Valkenweg in Apeldoorn vanwege een incident in een woning.

 

Hulpdiensten kregen rond 18.30 uur een melding binnen, waarop direct een traumahelikopter werd aangestuurd. De traumeheli landde vervolgens in het Westenenkerpark. Een politieauto haalde de MMT artsen op bij de helikopter. De brandweer was inmiddels ook ter plaatse bij de woning, zij werden gealarmeerd voor een ‘hulpverlening binnen met letsel’. De brandweer heeft geassisteerd het slachtoffer op de brancard te tillen.

 

Inmiddels stond de straat vol met hulpdiensten, drie ambulances, twee politiewagens en twee brandweerwagens. Ook stonden er meerdere omwonenden en voorbijgangers te kijken naar de inzet van de hulpdiensten.

 

Het slachtoffer is na stabilisatie, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ter plaatse wilde niks kwijt over het incident.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=uXOJ-fOqybQ

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.