Redactie 112 0 reactie(s) di 31 maart 2020, 20:15

Fietser gewond bij ongeval op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Bij een ongeval op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn, is een fietser gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur. De fietser wilde de Henri Dunantlaan oversteken ter hoogte van de Sprengenweg, toen hij door een automobilist over het hoofd werd gezien, met een botsing tot gevolg. De fietser raakte daarbij gewond. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

 

De fietser moest na behandeling in de ambulance, toch mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. De politie heeft zowel van de bestuurder als van getuigen een verklaring opgenomen.

 

Vanwege het ongeval liep het overige verkeer enige hinder op, zo moest een lijnbus omkeren op de Henri Dunantlaan omdat hij niet langs het ongeval kon.

 

De automobilist mocht nadat de politie een verklaring van hem had genoteerd met vervolg. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen naar het bureau waar deze later door familie zal worden opgehaald.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.