Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 april 2020, 17:36

Veel schade bij eenzijdig ongeval op de Marskramersdonk in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Op de kruising Gildenlaan met de Marskramersdonk in Apeldoorn heeft zondagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte gelukkig niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 14:00 uur. Een oudere man op leeftijd wilde de Marskramersdonk in rijden vanaf de Gildenlaan toen hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en twee verkeersborden omver reed.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar hoefde verder niet in actie te komen. De bestuurder raakte namelijk niet gewond, wel werd hij nog even onderzocht door het ambulancepersoneel maar al snel werd duidelijk dat hem niks mankeerde.

 

De politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurder. De auto raakte fors beschadigd en moest worden afgesleept. Voor de omver gereden paaltjes is de gemeente in kennis gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.