Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 april 2020, 19:19

Veel schade na aanrijding op de Zutphensestraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

APELDOORN – Op de Zutphensestraat ter hoogte van de op en afrit van de A1 heeft maandagochtend een forse botsing plaatsgevonden tussen twee auto’s. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde nadat een van de bestuurster de andere te laat op merkte met een harde botsing tot gevolg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder twee ambulances. Beide bestuursters zijn onderzocht op verwondingen maar gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt. De auto’s kwamen er minder goed vanaf. Beiden raakte fors beschadigd en moesten worden afgesleept.

 

De politie heeft van de betrokenen een verklaring opgenomen. Nadat de auto’s waren geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.