Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 april 2020, 17:49

Veel schade en lange file na aanrijding langs kanaal in Lieren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

LIEREN – Bij een ongeval tussen een personenauto, bestelbus en een vrachtwagen op Kanaal Zuid in Lieren, raakte wonder boven wonder niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur langs het kanaal tussen Lieren en Loenen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing. De personenauto en bestelbus kwamen tot stilstand op het fietspad en in de berm. Een band van de vrachtwagen schoot los en belandde in het kanaal, de vrachtwagen kwam z’n 150 meter verderop tot stilstand in de berm.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Aanvankelijk werd er ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd maar deze bleek achteraf niet nodig en kon al snel weer rechtsomkeert.

Vanwege het ongeval werd er een rijbaan richting Loenen afgesloten. Leden van de koninklijke Marechaussee regelde het verkeer langs het ongeval heen. Omdat de personenauto vast zat in een hekwerk en niet verder kon rijden moest de berger zijn voertuig achter de personenauto zetten om deze te kunnen afslepen. Hierom werd Kanaal Zuid enige tijd volledig afgesloten wat zorgde voor een lange file tussen Apeldoorn en Loenen.

 

De toedracht van het ongeval is vooralsnog onduidelijk.

112 Lieren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lieren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lieren. Alle 112 alarmeringen uit Lieren kan je live volgen via 112 meldingen Lieren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.