Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2020, 16:11

Wilde achtervolging van ‘corona racer’ door Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – In deze bijzondere tijden ziet de politie dat de wegen rustiger zijn dan voorheen. Voor sommigen misschien een reden om eens wat dieper het gaspedaal in te drukken of in dit geval wat harder te draaien aan de gashendel van de motor.

Afgelopen woensdag 29 april rond 15:00 uur probeerde een 22-jarige motorrijder uit Apeldoorn zich te onttrekken aan een controle door een motoragent. Na een wilde achtervolging met diverse ‘bijna ongelukken’ werd de verdachte in Zuidbroek klemgereden en aangehouden. Op een gegeven moment reed de verdachte 180 km/ p uur waar 80 is toegestaan. Het rijbewijs werd uiteraard ingevorderd en de motor in beslag genomen. De motorrijder die al 35 jaar bij de politie werkt (waarvan 30 jaar als motorrijder) beschreef de achtervolging als: ‘levensgevaarlijk en één van de achtervolgingen die mij bij zal blijven.’

Weet dat de Politie Apeldoorn ook (of juist) in deze tijd streng zal handhaven op de gereden snelheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.