Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 mei 2020, 19:46

Picnic wagentje gekanteld op rotonde in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Woensdagavond rond 18.30 uur is op de rotonde Aluminiumweg – Laan van Westenenk in Apeldoorn een Picnic bezorgwagen gekanteld. De bestuurster van het wagentje raakte gelukkig niet gewond en kon zelfstandig uitstappen.

 

Omstanders schoten direct te hulp maar ze bleek niet gewond te zijn geraakt, wel was ze erg geschrokken. Een toevallig voorbijkomende graafmachine heeft het wagentje weer op zijn wielen gezet.

 

Het wagentje liep forse schade op door het ongeval. De politie is nog ter plaatse geweest om de gegevens van de bestuurster te noteren en een verklaring op te nemen. De bezorgster was bezig met haar bezorg route, de overige bezorgingen kunnen vermoedelijk vanavond niet meer worden afgeleverd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.